Kolumbia përjetoi një ditë historike

Lufta civile në Kolumbi, shtet ky me mbi 48 milionë banorë, ka zgjatur mbi gjysmë shekulli, duke shkaktuar vdekjen e afër 260 mijë personave dhe emigrimin e mbi gjashtë milionë të tjerëve.