Kayasehir, qyteti më i madh nëntokësor në botë

Nevsehir është i njohur për qytetet dhe fshatrat e shumta nëntokësore. Të tilla ka më shumë se 200. Nevsehir është i regjistruar si sit në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Këto qytete janë krijuar duke gdhendur shkëmbinjtë e butë vullkanik. Shikoni se si duken dhe njihuni me historinë e tyre.