Karolina e Veriut pas përballjes me uraganin Matthew

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Barck Obama shpalli gjendjen e jashtëzakonshme pas përmbytjeve që shkaktoi Uragani Matthew në Karolinën e Veriut. Uragani preku shtetet: Karolina e Veriut, Karolina e Jugut, Xhorxhia dhe Florida.