Ja përse e vizitojnë njerëzit Turqinë!

Turqia u bë vendi i gjashtë më i vizituar në botë në vitin 2019 duke mirëpritur më shumë se 52 milionë vizitorë vetëm brenda një viti. Ne pyetëm disa turistë përse ata zgjodhën të vizitojnë pikërisht Turqinë, dhe ja çfarë na thanë ata. #Turkey #travel #tourism