Iran-Vazhdojnë punimet në zonat e prekura nga tërmeti, Ruhani viziton rajonin

Ndërkohë që vazhdojnë operacionet e ndihmave në Iran, vend që u ndikua më shumë nga tërmeti në kufirin Irak-Iran, Presidenti Hasan Ruhani vizitoi zonën e ndikuar nga tërmeti dhe inspektoi në vend punimet e shpëtimit dhe të dhënies së ndihmave.