Instituti turk “Yunus Emre” mori pjesë në Panairin e Librit në Tiranë

Në edicionin e 22-të të Panairit të Librit "Tirana 2019", që u organizua nën kujdesin e Shoqatës së Botuesve Shqiptarë me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës ndërmjet datave 13-17 nëntor dhe ku shtëpitë botuese prezantuan botimet e tyre mori pjesë edhe instituti turk "Yunus Emre" Tiranë.