Hyn në fuqi marrëveshja BE-Turqi për refugjatët

Ka hyrë në fuqi marrëveshja e arritur ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Turqisë dhe që do të sjellë një zgjidhje rrënjësore në krizën e refugjatëve.