Hipokrizia amerikane me palestinezët

Zëdhënësi i Departamentit amerikan të Shtetit, Ned Price në një konferencë shtypi i quajti sulmet e fundit të Izraelit si veprime të kryera në kuadër të parimit të vetëmbrojtjes. Dhe gazetarët e pyetën përsëri atë nëse mendon se të njëjtat të drejta i gëzojnë edhe palestinezët.