Gratë siriane ftojnë Merkelin në Kilis

Kancelaria gjermane Angela Merkel është ftuar në qytetin e Kilisit në Turqi. Ftesa është bërë nga ana e grave të Kilisit dhe emigranteve siriane që banojnë në këtë qytet.Ftesa është 20 metra e gjatë dhe 1,5 metra e gjerë, dhe është kandidate për përfshirjen në Librin e Rekordeve “Guinness”.