Gazprom redukton rrjedhjen e gazit me 10%.

Kompania ruse e gazit natyror Gazprom për shkak të mosmarrëveshjes së çmimit të përjetuar me blerësit e sektorit privat turke, ka prerë 10% të rrjedhjes së gazit.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Energjisë dhe Burimeve Natyrore të Turqisë pas këtij zhvillimi, u njoftua se ndërprerja e gazit natyror nuk do të ndikojë tek konsumatorët.