Francë – Nunez: Dhuna shtetërore është e ligjshme; policia aplikon dhunë vetëm kur sulmohet

Sekretari i Shtetit për Punët e Brendshme të Francës, Laurent Nunez, iu përgjigj kritikave rreth dhunës policore gjatë protestave.

Laurent Nunez argumentoi se dhuna po ushtrohet nga shteti dhe jo nga policia.

"Dhuna shtetërore është e ligjshme. Policia aplikon dhunë vetëm kur sulmohet", tha ai.