Forumi i TRT World shqyrton gjenocidin e Srebrenicës

Programi “Debatet digjitale” që organizohet nga Forumi i TRT World me rastin e 25-vjetorit të gjenocidit të Srebrenicës me pjesëmarrjen e mysafirëve të posaçëm do të organizoj panele gjatë tërë javës. Në këto panele do të diskutohet për gjenocidin e Srebrenicës, në të cilin u masakruan më shumë se 8 mijë civilë boshnjakë; të drejtat e njeriut, krimet e luftës dhe "Përgjegjësia për mbrojtjen".