Forumi i “TRT World”, më 19 dhe 20 tetor 2021

Forumi i “TRT World” u kthye për të pestin vit radhazi, për të vazhduar diskutimin e agjendës globale nga ku e la.

Nën temën “Fuqia dhe Paradoksi: Kuptimi i Strategjisë së Madhe në Shekullin XXI”, ekspertë, akademikë, vendimmarrës e gazetarë do të diskutojnë për çështjet e mëposhtme:

  • “Ardhmëria e Sovranitetit në një Botë të Ndërvarur”
  • “Krizat e Klimës dhe Shëndetit Global si Kërcënime Strategjike”
  • “Zhvillimi Ekonomik Ndërkombëtar: Një Epokë e Re e Pabarazisë Globale”
  • “Ngritja e Euroazisë dhe Ribërja e Rendit Botëror”
  • “Qeverisja Digjitale: Politikëbërja dhe Shtetdrejtimi në Epokën Digjitale”
  • “Përgjegjësia për të Mbrojtur: Siguria Njerëzore si Shtetdrejtim”

Regjistrohuni tani për të marrë pjesë në diskutime.

19 dhe 20 tetor 2021

www.trtworldforum.com