Forumi i “TRT World” 2019 - “Kriza e Globalizimit: Rreziqet dhe Mundësitë”

Forumi i “TRT World” 2019 po organizohet në Qendrën e Kongreseve të Stambollit me temën “Kriza e Globalizimit: Rreziqet dhe Mundësitë”.