Forumi i 3-të i TRT World do të mbahet në Stamboll më 21-22 tetor

Forumi i 3-të i TRT World që do të mbahet në Stamboll këtë vit organizohet me temë "Kriza e globalizimit: Rreziqet dhe mundësitë”.