Forcat Detare të Sri-Lankës shpëtojnë dy elefantë në det

Forcat Detare të Sri Lankës, shpëtuan dy elefantë të tërhequr nga valët në bregun Trincomalee dhe i lanë të lirë në afërsi të Foul Point.

Një ngjarje e ngjashme u përjetua edhe disa ditë më parë, ku Forcat Detare shpëtuan një elefant tjetër në det.