Flota Detare e Turqisë do të bëhet edhe më e fuqishme me raketat kombëtare “Atmaca”

Industria turke e mbrojtjes ka hedhur edhe një hap tjetër të rëndësishëm me raketën e prodhuar me mundësi vendore antianije “Atmaca”, për të siguruar nevojat e Forcave të Armatosura Turke me prodhime vendore dhe kombëtare.