Flasin për herë të parë ‘ushtarët’ e mitur të Haftarit

Dëshmitë e fëmijëve që mbahen në një burg të kontrolluar nga Qeveria libiane provojnë se Haftari, lideri i forcave jolegjitime në lindje të Libisë, i ka mashtruar të miturit dhe i ka detyruar të luftojnë bashkë me milicët e tij. #Libi #Haftar