Filmi i shkurtër për ekipin e shpëtimit të Xhandarmërisë në Bursa

Komanda e Xhandarmërisë së rrethit të Bursa-s përgatiti një film të shkurtër me mbështetjen e Agjencisë Turke të Lajmeve Anadolli (AA) për Ekipin e Shpëtimit ‘JAK’ në lidhje me 1 mijë e 876 raste emergjence në Malin Ulludaë (Uludağ) në 5 vitet e fundit dhe shpëtimin e mbi 2 mijë personave në rrezik dhe gjendje të vështirë.