Fenerbahçe, fituese e Euroligës së basketbollit

Në finalen e Euroligës “Turkish Airlines” të basketbollit 2016-1017, Olympiakosi u përball me Fenerbahçenë dhe kampione doli skuadra turke e basketbollit.