Familjet kurde kthehen në Afrin

Duket se shpresa po kthehet dalëngadalë në qytetin verior sirian të Afrinit pas operacionit “Dega e Ullirit”, i kryer nga forcat turke. Një familje ka thënë para mikrofonit të “TRT World” se ata do të ktheheshin më herët nëse do ta kishin ditur se situata ishte kaq e mirë dhe e qetë.