Evropa ngurron t'i përgjigjet krizës humanitare në Afganistan

Tërheqja e SHBA-së dhe aleatëve nga Afganistani shkaktoi kaos në Aeroportin e Kabulit. Tani liderët perëndimor përpiqen që përgjegjësinë për krizën humanitare që filloi t’i ngarkojnë vendeve të tjera si Turqia.