Erdogani i kërkon BE-së të mbajë premtimet

Presidenti Erdogan tha se Turqia kërkon ta ndërtojë të ardhmen e saj së bashku me Evropën, duke shtuar se Ankaraja beson se nuk ka ndonjë problem me ndonjë vend apo institucion që nuk mund të zgjidhet përmes politikës, diplomacisë dhe dialogut.