Erdogan inauguron projekte të reja të TIKA në Kosovë dhe Shqipëri

Në fjalën e mbajtur në ceremoninë e organizuar në Ankara për inaugurimin e dy projekteve të TIKA-s në Kosovë dhe Shqipëri, Presidenti Erdogan tha se TIKA ka fituar zemrat e miliona njerëzve.