Emigrantët shohin vdekjen me sy në Egje

Greqia vazhdon të kërcënojë jetën e emigrantëve të parregullt në Egje dhe jo vetëm që i keqtrajton ata, por i braktis në kthetrat e vdekjes në mes të detit. Pritet që vendet e BE-së dhe NATO-s të reagojnë ndaj një qëndrim të tillë të përsëritur të Athinës zyrtare.