Ekspresi i Turqisë – Kocaeli

Ekspresi i Turqisë, një tren imagjinar që udhëton nëpër vende të ndryshme me bukuri të rralla natyrore, kulturore e historike dhe ndalet në stacione përrallore. Stacioni i radhës është #Kocaeli.