Ekspresi i Turqisë – Edreneja

Kryevepra e arkitekt Sinanit, Xhamia Selimije, Ura e Gjatë (Uzun Köprü), Kompleksi i Bajazitit II janë disa nga vendet që duhen vizituar patjetër kur të vini në Edrene [kryeqyteti i Perandorisë Otomane përpara ngadhënjimit të Stambollit], pa harruar të shijoni edhe Kotëletën e Mëlçisë, Amaretat me Bajame dhe të pushoni në plazhin me Flamur Blu në Erikli.