Ekipi i TRT-së interviston amerikanët për mbështetjen e shtetit ndaj organizatës terroriste PKK/YPG

Nëse një nënshtetasi të zakonshëm amerikan do ti thuhej se taksat, që ai paguan, përdoren për të blerë armë për një organizatë neo-marksiste, që ka lidhje me organizatën terroriste PKK dhe bën pjesë në listën e organizatave terroriste të Amerikës, atëherë ai do të tmerrohej.