Egjipti dhe Etiopia nuk arrijnë në marrëveshje për lumin Nil

Uji i lumit Nil me mijëra vite u mundësoi shoqërive të vazhdojnë ekzistencën e tyre. Fuqia e lumit Nil, pjesë e së cilës është edhe centrali më i madh hidroelektrik i Afrikës edhe njëherë ndodhet përballë përmbajtjes.


Fjalët Kyçe: diga , lumi Nil , Egjipt , Sudan , Etiopi