"Edhe sikur bota të përmbyset, Turqia nuk do të heqë dorë së ndihmuari Shqipërinë"

Në një prononcim për mediat, ambasadori turk në Tiranë ka deklaruar se Republika e Turqisë edhe në këto situata të vështira e vlerëson si shumë të çmuar dhe shumë të rëndësishme këtë solidaritet të gjithanshëm dhe mbështetjen humanitare.