Dyfytyrësia e politikanëve francezë për përshëndetjen ushtarake të futbollistëve turq

Politikanët francezë janë të pakënaqur nga qëndrimi mbështetës i futbollistëve turq ndaj ushtrisë së tyre dhe kërkojnë që UEFA ti gjobisë në mënyrë “ekzemplare”.