Dronët shpëtimtarë në krye të detyrës në brigjet spanjolle

Këto modele dronësh që kryejnë detyrën e rojës bregdetare, të përdorura në bregdetin e Mijas në Spanjë, mund të identifikojnë ata që kanë nevojë për ndihmë dhe t'u ofrojnë shpejt kamerdare shpëtimi.


Fjalët Kyçe: Spanjë , roja bregdetare , dronë