Dokumentari i TRT-së për vuajtjet e refugjatëve sirianë merr çmim ndërkombëtar

Drejtori i Përgjithshëm i Radiotelevizionit të Turqisë, TRT, Ibrahim Eren theksoi se TRT-ja do të vazhdojë të jenë zëri i të heshturve në mbarë botën dhe përgëzoi ekipin që realizoi dokumentarin për vuajtjet e refugjatëve sirianë.