Diskutimet midis Anglisë dhe BE-së vazhdojnë

Në referendumin e 23 qershorit në Angli, popullit do ti shtrohet pyetja : “A duhet të qëndrojë Britania e Madhe në Bashkimin Evropian, apo duhet të ndahet prej saj?”.