Dhuna ndaj grave e pranishme edhe në Maqedoninë e Veriut

Nivel i lartë i dhunës ndaj gruas kryesisht nga partneri intim, vetëdije e ulët për reagim ndaj dhunës dhe mosbesimi ndaj institucioneve, janë treguesit që dalin nga rezultatet e anketës së drejtuar nga OSBE-ja për dhunën gjinore në Maqedoninë e Veriut.