Deshifrimi i FETO-s: Bistaku helmues 1

Dokumentar serial nga «TRT Haber» mbi deshifrimin e organizatës terroriste FETO, fillesat e saj, qëllimin i saj për kapjen e shtetit, mënyrën e rekrutimit të militantëve dhe infiltrimin e tyre në damarët e shtetit, burimet nga siguron të ardhura organizata, lidhjet e dyshimta ndërkombëtare etj.