Delegacioni i BE-së në Turqi vizitoi Aydin

Kryetari i delegacionit të Bashkimit Evropian në Turqi, Christian Berger bashkë me ambasadorët e vendeve të BE-së, në Ankara dhe bashkëshortet e tyre, realizuan këtë fundjavë një vizitë në provincën Aydin.