Deklaratat anti-myslimane të kryepeshkopit grek shkaktojnë zemërim

Kryepeshkopi grek Jeronimos ka shkaktuar zemërim me deklaratat "fyese" në lidhje me Islamin dhe myslimanët. Në një reportazh në televizion, kryepeshkopi tha se "Islami nuk është një fe, por një parti politike".