Çmimet e “TRT World Citizen” - Frymëzim për ndryshim pozitiv

Në ceremoninë që do të zhvillohet në Fabrikën e Mëndafshit në Haskoy, do të shpërndahen çmimet e “TRT World Citizen” në kategoritë e arsimit komunikimit, rinisë, qytetarit të vitit dhe suksesit përgjatë gjithë jetës.