Çfarë po ndodh mes Azerbajxhanit dhe Armenisë?

Luftime të ashpra kanë shpërthyer midis Azerbajxhanit dhe Armenisë në rajonin e okupuar të Karabakut dhe përshkallëzimi i fundit ka shtuar frikën e një lufte të plotë.