Bota e sportit reagon ndaj sulmit në Stamboll

E gjithë Turqia është bërë një grusht i vetëm kundër terrorit duke e dënuar atë dhe duke qëndruar pranë policisë turke.Teröre cevap yeşilsahadan
Spor camiasından teröre tepki yağdı.