Bisedime të rëndësishme nga zyrtarë amerikanë në Libi

Në Libi vazhdojnë pa ndërprerje jo vetëm operacionet kundër puçistit Haftar, por edhe trafiku diplomatik për vendosjen e paqes dhe sigurisë në vend. Ministri i Punëve të Brendshme të Libisë, Fathi Bashagha, u takua me disa zyrtarë amerikanë për të diskutuar bashkëpunimin ndërmjet dy vendeve në fushën e sigurisë.