Avioni i «Turkish Airlines» vizaton në qiell flamurin turk

Më 23 Prill, Ditën e Sovranitetit Kombëtar dhe Festën e Fëmijëve, shoqëria ajrore “Turkish Airlines” realozi një fluturim special me numër “TK1920” dhe vizatoi në qiell një gjysmëhënë dhe yll gjigand, që janë edhe simbolet e flamurit turk.

Fluturimi mund të shihet edhe në: https://www.flightradar24.com/THY1920/24653e47