Australia mes fatkeqësive natyrore

Australia vazhdon të goditet nga tragjedi mjedisore të njëpasnjëshme. Në fillim thatësira... pastaj, zjarre të pakontrollueshme... dhe tani, stuhi rëre dhe breshër.