Atlasi i Turqisë – Çorum

Çorumi është një qytet i Anadollit Verior dhe qendër e provincës me të njëjtin emër të Turqisë. Ai ndodhet në brendësi të rajonit qendror turk të Detit të Zi, 244 km nga kryeqyteti Ankara dhe 608 km nga Stambolli. Çorumi njihet kryesisht për sitet arkeologjike frigjiane dhe hitite, ndërsa konsiderohet si qendra gjeografike e botës.