Artileria turke godet pozicionet e terroristëve përtej kufirit

Ushtria turke vazhdon të godasë me zjarr të dendur artilerie pozicionet e PYD-së (zgjatimi i organizatës separatiste PKK në Siri) në veri të zonës së Menbixhit, e varur nga provinca e Halepit, dhe objektivat e DAESH-it në Xherablus.