Armenia vazhdon të sulmojë civilët në Azerbajxhan

Në Azerbajxhan civilët vazhdojnë të jenë në shënjestrën e bombave që vijnë nga ana e Armenisë. Në Ganja, qytetin e dytë më të madh të Azerbajxhanit, në bombardimin e fundit të rëndë ku u mor në shënjestër një vendbanim civil u vranë 9 persona dhe u plagosën 34 të tjerë.