Armenia nuk respekton as armëpushimin e tretë me Azerbajxhanin

Ushtria armene shkeli një armëpushim të ri të përkohshëm humanitar me Azerbajxhanin menjëherë pasi ai hyri në fuqi të hënën duke hapur zjarr mbi trupat dhe vendbanimet civile azerbajxhanase në rrethet Tartar, Aghdam, Fuzuli, Lachin dhe Gubadli.