Armë, racizëm e dhunë: Ëndrra amerikane

Pavarësisht fenomenit të pandalshëm të vrasjeve masive e dhunës së armatosur, pse kontrolli i armëve duket kaq i pamundur në SHBA? A mund të zgjidhet me të vërtetë ky problem? Apo mos vallë armatimi dhe racizmi janë një traditë amerikane si torta me mollë?