Amerika pas 20 vitesh tërhiqet nga Afganistani

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden tha se do t'i japë fund luftës më të gjatë të Shteteve të Bashkuara dhe se është koha që trupat amerikane të kthehen në atdhe pas një pranie 20-vjeçare në Afganistan.